ΣΟΚ: 68χρονη γιαγιά σκότωνε, μαγείρευε και έτρωγε θύματά της

Η γιαγιά της φωτογραφίας μόνο καλή δεν είναι, αφού έχει σκοτώσει και έχει μαγειρέψει ανθρώπους. Πρόκειται για μια ιστορία που ανατριχιάζει.

Μετά την γιαγιά που σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της, γνωρίσαμε μια ηλικιωμένη, η οποία έκανε τρομερά εγκλήματα. Ο λόγος για την Ταμάρα Σαμσόνοβα. Η Ταμάρα Σαμσόνοβα, είναι 68 ετών και μόνο μια καλοκάγαθη γριούλα δεν είναι… Η γυναίκα αυτή ήταν ύποπτη για τις δολοφονίες 11 ανθρώπων στην Ρωσία!

Στο τελευταίο θύμα της του έκοψε το κεφάλι και το έκρυψε σε μια κατσαρόλα! Μάλιστα, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την σκηνή που η γυναίκα μεταφέρει το κεφάλι του θύματος. Η 68χρονη ήταν τόσο αφοσιωμένη στο αιματηρό της έργο που κρατούσε ημερολόγιο! Η Ταμάρα Σαμσόνοβα, όχι μόνο σκότωνε τα θύματά της αλλά και τα έτρωγε! Την συνέλαβαν πριν λίγο καιρό, όταν βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στην γειτονιά της.

ανατριχιαστικές ιστορίες με γιαγιάδες

Η Σαμσόνοβα ομολόγησε την δολοφονία της 79χρονης Βαλεντίνας Ουλάνοβα, την οποία φρόντιζε και χρησιμοποίησε ένα σιδεροπρίονο για να την κομματιάσει. Μετέφερε κάποια από τα μέλη της άτυχης γυναίκας σε πλαστικές σακούλες και έβαλε το κεφάλι της σε μια κατσαρόλα και το κατέβασε στο ισόγειο του σπιτιού της. Ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει το κεφάλι της γυναίκας το οποίο εικάζουν ότι πέταξε στα σκουπίδια.

Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι της 68χρονης βρήκε το ημερολόγιό της το οποίο ήταν γραμμένο σε τρεις γλώσσες και μέσα σε αυτό περιέγραφε άλλες 10 δολοφονίες σε περίοδο 20 ετών. Αυτό που ψάχνουν, επίσης είναι να διασταυρώσουν αν όπως περιγράφει στο ημερολόγιό της έτρωγε κιόλας τα θύματά της!