Θανατοποινίτης πρόκειται να εκτελεστεί για… δεύτερη φορά!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πείτε το ατυχία, πείτε το λάθος, πείτε το γκάφα, η ουσία είναι μία. Ένας έγκλειστος σε φυλακές του Οχάιο θανατοποινίτης θα εκτελεστεί για δεύτερη φορά, καθώς στην πρώτη απόπειρα τα πράγματα δεν κυλησαν όπως αναμενόταν...

Ο 59χρονος σήμερα Ρόμελ Μπρουμ, ο οποίος το 1984 καταδικάστηκε σε θάνατο για τον βιασμό και τη δολοφονία της μόλις 14 ετών Τρίνα Μίντλετον, περίμενε 25 ολόκληρα χρόνια για να εκτελεστεί.

Ο καιρός πέρασε και το 2009 έφτασε η στιγμή που θα του γινόταν θανατηφόρος ένεση. Το γεγονός ότι ζει ακόμα καταδεικνύει ότι συνέβη κάτι εντελώς απροσδόκητο.

death row

Σύμφωνα με τη Metro, οι εκτελεστές δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν φλέβα, παρά τις 18 απόπειρες-τρυπήματα με αποτέλεσμα μετά από δύο ώρες, ο κυβερνήτης του Οχάιο, Τεντ Στρίκλαντ να ζητήσει τη διακοπή της εκτέλεσης.

Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να αποφασιστεί η δεύτερη εκτέλεση του Μπρουμ, η οποία πέρασε μετά από ψηφοφορία (4 υπέρ, 3 κατά) στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οχάιο. Το θέμα βέβαια είναι ότι αναμένεται να ασκηθεί έφεση στην απόφαση που θα οδηγήσει σε νέα καθυστέρηση της εκτέλεσης-παρωδίας.

cnn.gr

br