ΤΡΑΓΙΚΟ: ΑΥΤΗ η ΚΟΥΚΛΑ πέθανε στα 22 της χρόνια- Είχε ΟΓΚΟ και της είπαν ότι είναι ΕΓΚΥΟΣ


Το λάθος των γιατρών της στοίχισε τη ζωή

Συγκλονισμένη είναι η Μεγάλη Βρετανία από το θάνατο μίας νεαρής κοπέλας μόλις 22 χρονών!

Η Ντέμι Ράιτ άφησε την τελευταία της πνοή πριν λίγες μέρες μετά από ένα τραγικό λάθος των γιατρών! Οι γιατροί, εντόπισαν έναν καρκινικό όγκο μεγέθους 10 εκατοστών και το πέρασαν για έμβρυο!

Εκείνη, πριν λίγο καιρό άρχισε να νιώθει πόνο στα πλευρά της. Πήγε στον γιατρό ο οποίος της έκανε εισαγωγή στην γυναικολογική κλινική, καθώς διέγνωσε την παρουσία ορμονών, παρόμοιων με εκείνες της εγκυμοσύνης.

ad_199436241.jpg

Της είπαν πως έχει «μύλη κύηση». Αυτό σημαίνει πως αρχικά φαίνεται σαν μία ομαλή εγκυμοσύνη, όμως, στην συνέχεια τα επίπεδα των ορμονών αυξάνονται ενώ μεγαλώνει και το μέγεθος της μήτρας.

ad_199436233.jpg

Ωστόσο, για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για «μύλη κύηση» έπρεπε να περάσουν 12 εβδομάδες, καθώς τότε και μόνο τότε ξεκινούν τα συμπτώματα.

Όταν ξεκίνησαν τις εξετάσεις… ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για καρκινικό όγκο σπάνιας και επιθετικής μορφής! Ωστόσο, όλες αυτές τις ημέρες που η κοπέλα πίστευε ότι είναι έγκυος ο όγκος είχε ήδη εξαπλωθεί σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα εκείνη να αφήσει την τελευταία της πνοή.

ad_199436238.jpg

star