ΣΟΚ: Το κοριτσάκι της πέθανε πηγαίνοντας στο σχολείο – Δύο μήνες μετά, παίρνει ΑΥΤΟ το Γράμμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρόλο που δεν υπήρχε τρόπος να είχε προβλέψει την τραγωδία, είχε κάνει κάτι νωρίτερα την ίδια χρονιά που έδωσε μεγάλη ανακούφιση στη μητέρα της. Στις 18 Ιουνίου, η Delaney και η φίλη της Abigail έγραψαν κάποια γράμματα, τα έβαλαν σε μπουκάλια και τα κοίταζαν καθώς εξαφανιζόντουσαν στη θάλασσα. Πίστευαν ότι θα πήγαιναν σε μέρη μακρινά, αλλά αντί για αυτό, η μοίρα τα οδήγησε κάπου πολύ πιο όμορφα.

Αυτό το Νοέμβριο, δύο άλλοι κολλητοί βρήκαν το μπουκάλι που μέσα είχε έναν αριθμό τηλεφώνου. Τότε ήταν που η Debbie Watson, της Abigail έλαβε ένα μήνυμα, «Σκεφτήκαμε ότι θα θέλατε να ξέρετε ότι βρήκαμε ένα γράμμα της Delaney Riley σε ένα μπουκάλι.»

Η Debbie τηλεφώνησε αμέσως τη μητέρα της Delaney, Chrissy — το μήνυμα στο μπουκάλι επέστρεψε στη μητέρα της που χρειαζόταν απεγνωσμένα ένα ακόμα κομμάτι της κορούλας της.

“Το γράμμα αποτύπωνε τέλεια τον ενθουσιασμό της για τη ζωή. Ήταν μία ολόκληρη σελίδα και είχε το ύφος και το γραφικό χαρακτήρα της Delaney. Είχε πολλά όνειρα. Ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας. Ήταν πανέξυπνη,» λέει η Chrissy.

“Είναι μαζί μας. Είναι ο άγγελος που μας προσέχει. Ήταν ένα σημάδι ότι είναι εδώ μαζί μας, ένα σημάδι που πραγματικά χρειαζόμασταν.»

Ακόμα και σε τραγωδίες, υπάρχουν ακτίνες ελπίδας που μας θυμίζουν ότι δεν είμαστε μόνοι.