ΦΡΙΚΗ: Ρώσος τραγουδιστής αποκεφάλισε την κοπέλα του και έκανε σεξ με το κεφάλι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μόνο κάποιος που είναι βαριά άρρωστος ψυχικά, θα μπορούσε να κάνει αυτό που έκανε ένας Ρώσος, γνωστός τραγουδιστής πανκ συγκροτήματος.

Ο Pussy, όπως είναι γνωστός ο 23χρονος Αλεξάντρ Γ., δολοφόνησε την 22χρονη σύντροφό του Βικτόρια στη ρωσική πόλη Βόρονετς και στη συνέχεια έκανε σεξ με το κομμένο κεφάλι φορώντας φόρεμά της!

Ο Pussy είχε ένα ακραίο φετίχ, να ντύνεται με γυναικεία ρούχα και να αυνανίζεται σε δημόσιους χώρους. Όταν τα άλλα μέλη του συγκροτήματος ανακάλυψαν αυτή του την ιδιαιτερότητα, σύμφωνα τουλάχιστον με ρωσικά ΜΜΕ αλλά και τη Daily Mail που αναπαρήγαγε το θέμα, του ζήτησαν να αποχωρήσει από τη μπάντα.

Το μυστικό του Pussy, όμως, το ανακάλυψε και η πανέμορφη σύντροφός του Βικτόρια, η οποία όταν αντιλήφθηκε ότι ο φίλος της έκλεβε ρούχα και βαφόταν με τα καλλυντικά της, του ζήτησε να χωρίσουν.

Κάτι που, όπως αποδείχθηκε, δεν άρεσε στον 23χρονο που προχώρησε στη δολοφονία της και στις προαναφερόμενες άρρωστες πράξεις.

Ο νεαρός κρίθηκε ψυχικά άρρωστος και δεν πρόκειται να δικαστεί. Αντ' αυτού, βρίσκεται έγκλειστος σε ρωσική ψυχιατρική κλινική.

cnn.gr