ΦΡΙΚΗ: Αυτό το ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά κοριτσάκι ΜΟΛΙΣ 13 μηνών!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα παντρεμένο ζευγάρι από την Βρετανία κακοποιούσε σεξουαλικά ένα κοριτσάκι μόλις 13 μηνών!

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γονείς του μωρού είχαν εμπιστευτεί τη φροντίδα του στον Michael και τη Lara Chase και σίγουρα δεν μπορούσαν να διανοηθούν τον εφιάλτη που θα ζούσε το κοριτσάκι τους στα χέρια του αδίστακτου ζευγαριού.

Το πιο φρικτό από όλα είναι ότι ο 52χρονος Michael Chase και η 46χρονη γυναίκα του Lara έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κακοποιούσαν το κοριτσάκι, με τους αστυνομικούς να περιγράφουν το ζευγάρι ως τον εφιάλτη κάθε γονιού.

Εκείνος ομολόγησε την ενοχή του σε δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ η γυναίκα του αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Κατά την διάρκεια της δίκης στο Peterborough Crown Court ισχυρίστηκε ότι είναι πλέον χωρισμένοι μετά από 2 χρόνια γάμου και πως θα ήθελε να του επιβληθεί η εσχάτη των ποινών.

Οι ισχυρισμοί της απορρίφθηκαν και κρίθηκε ένοχη σε 2 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και διανομής άσεμνων φωτογραφιών που είχε τραβήξει ο πρώην άντρας της. Το δικαστήριο έκρινε ότι τον βοήθησε στις αρρωστημένες πράξεις του.

br