ΦΡΙΚΗ: Μαία ξερίζωσε το κεφάλι νεογέννητου τη στιγμή του τοκετού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν στους διαδρόμους νοσοκομείου, με ένα βρέφος να πεθαίνει δευτερόλεπτα αφότου γεννήθηκε.

Η Lilian Musazi από την Ουγκάντα ισχυρίζεται πως μαία του νοσοκομείου Bulumbi Health Center στην Busai, σκότωσε το μωρό της την στιγμή της γέννησής του.

Η 21χρονη βρέθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ωστόσο δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια. Η νεαρή γυναίκα πέρασε 4 ημέρες στους διαδρόμους του νοσοκομείο, με την στιγμή της γέννας να φτάνει.

To βρέφος γεννιόταν ανάποδα, δηλαδή τα οπίσθια έβγαιναν πρώτα και μετά το κεφάλι. Η μαία που δούλευε εκείνη την ημέρα έσπευσε να ξεγεννήσει την γυναίκα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η ασφαλέστερη μέθοδος είναι η καισαρική, ωστόσο στην περίπτωση της Lilian δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

«Έβαλε τα χέρια της μέσα, έπιασε το μωρό μου και άρχισε να το στριφογυρίζει. Της είπα να σταματήσει. Φώναξε μια πιο μεγάλη προϊσταμένη. Εκείνη έβγαλε το μωρό. Δεν άκουσα κλάματα. Το μωρό είχε μια τεράστια τρύπα αντί για κεφάλι», δήλωσε σοκαρισμένη η Lilian.

«Ενώ έβγαινε, η μαία το έσπρχωνε μπρος-πίσω. Το μωρό πέθανε κατά την διάρκεια. Πέθανε με φρικτό τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει κάποια στιγμή να εκπαιδεύονται», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου βρέφους.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την διελεύκανση της υπόθεσης ενώ στην σωρό του βρέφους θα πραγματοποιηθεί νεκροψία.