ΘΡΙΛΕΡ! Νέο σενάριο της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ νταντάς για το 4χρονο κοριτσάκι που αποκεφάλισε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκεφάλισε το 4χρονο κοριτσάκι που φρόντιζε και γυρνούσε με το κεφαλάκι του στο κέντρο της Μόσχας!

To έγκλημα που συγκλόνισε τον κόσμο… παίρνει νέα τροπή ως προς το κίνητρο της σατανικής νταντάς!

Η 39χρονη, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι αποκεφάλισε το παιδάκι που κρατούσε, για να εκδικηθεί τον άντρα της , τώρα τα αλλάζει και λέει πως το έκανε για να εκδικηθεί τον Πούτιν!

Όπως είπε, στην πρώτη λεπτομερή εξήγηση για το φρικιαστικό έγκλημα, θέλησε να εκδικηθεί για τους μουσουλμάνους που πέθαναν από τους ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία.

«Πήρα εκδίκηση από εκείνους που έχουν χύσει αίμα. Ο Πούτιν έχυσε αίμα. Αεροπλάνα έκαναν βομβαρδισμούς. Γιατί σκοτώνονται Μουσουλμάνοι; Και αυτοί θέλουν να ζήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Gulchekhra Bobokulova. Ήθελε όπως δήλωσε να ζήσει στη Συρία αλλά δεν είχε τα χρήματα για να το κάνει.

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι η παρέμβασή της θα πρέπει να θεωρείται ως παρέμβαση ανθρώπου που είναι ψυχικά ασθενής.

Υπενθυμίζεται πως η νταντά αφού αποκεφάλισε το 4χρονο κοριτσάκι, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και αργότερα, κρατώντας το κεφαλάκι της Nastya, απειλούσε να ανατιναχθεί.

Μετά τη σύλληψή της είπε στις αρχές πως ο Αλλάχ τη διέταξε να διαπράξει το φριχτό έγκλημά της. Μάρτυρας δήλωσε στο Reuters πως την άκουσε να φωνάζει για τις δολοφονίες παιδιών στη Συρία.

Οι ερευνητές πάντως πιστεύουν ότι η ψυχική ασθένεια της νταντάς είναι η αιτία του εγκλήματος παρά, η οποιαδήποτε ανάμειξή της με τρομοκρατικές οργανώσεις.