Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη γυναίκα που σκόρπισε ΤΡΟΜΟ στη Μόσχα – Ποια η σχέση της με το παιδάκι που αποκεφάλισε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σόκαρε τον κόσμο το βίντεο που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου και δείχνει μία μαυροφορεμένη γυναίκα να περιφέρεται στο κέντρο της Μόσχας, κρατώντας το κομμένο κεφαλάκι ενός παιδιού!

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα είναι φρικιαστικές! Η νταντά της 4χρονης Nastya, είναι αυτή που δολοφόνησε το παιδάκι μέσα στο σπίτι όπου το φρόντιζε, το αποκεφάλισε και μετά πυρπόλησε το διαμέρισμα!

«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι. Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει» ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μετρό στη Μόσχα με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε "Αλλάχ Ακμπάρ" την ώρα της σύλληψής της.

«Είδα ότι πραγματικά επρόκειτο για ένα κεφάλι» που κρατούσε η γυναίκα από τα μαλλιά, επισήμανε μια αυτόπτης μάρτυρας, η Αλιόνα Κουράτοβα, στο ανεξάρτητο τηλεοπτικό δίκτυο Dojd.

«Πήγαινε πάνω κάτω φωνάζοντας κάτι» είπε η Κουράτοβα προσθέτοντας ότι η άφιξη της αστυνομίας και των ασθενοφόρων στο σημείο προκάλεσε χάος στους δρόμους, καθώς πολλοί περαστικοί πίστευαν ότι εκτυλισσόταν μια επίθεση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η νταντά απειλούσε ότι θα πυροδοτήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό λίγο μετά τη σύλληψή της.

«Φώναζε ότι θα σκοτώσει όλο τον κόσμο, θα ανατινάξει στον αέρα όλο τον κόσμο» περιέγραψε ένας μάρτυρας στο δίκτυο Dojd.

To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε.

Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.