ΤΡΑΓΙΚΟ! Δίνει μάχη να νικήσει τον καρκίνο και μαθαίνει ότι πάσχει και ο 18 μηνών γιος της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλές φορές η μοίρα χτυπά αλύπητα κάποιους ανθρώπους. Η τραγική ιστορία της Gemma Edgar συγκλονίζει, καθώς εκτός του ότι παλεύει η ίδια με τον καρκίνο… και ο δεύτερος γιος της, ο 18 μηνών Noah διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στα μάτια!

Η 30χρονη νοσοκόμα διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Λίγο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2014, έμαθε ότι το παιδί έχει και αυτό καρκίνο! Οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν το μάτι του 18 μηνών αγοριού, το οποίο συνεχίζει τις θεραπείες. Μάλιστα, εκτός από τη χημειοθεραπεία, θα μεταφερθεί και στην Αμερική για περαιτέρω θεραπεία.

PAY-MAIN-Gemma-and-Rob-Edgar.jpg

«Ο Noah δεν ήταν ο εαυτός του εδώ και μήνες. Έμπαινε και έβγαινε στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Colchester General μέχρι που πήγαμε σε οφθαλμίατρο. Υπάρχουν μόνο δύο νοσοκομεία που ασχολούνται με αυτές τις περιπτώσεις επειδή είναι πολύ σπάνιες, καθώς επηρεάζουν περίπου μόνο 40 παιδιά τον χρόνο» αναφέρει η Gemma και προσθέτει:

«Στα 10 χρόνια που εργαζόμουν στον χώρο είχα φροντίσει μόνο ένα παιδί σε τέτοια κατάσταση. Είναι τόσο σπάνιο. Οι γιατροί φοβούνταν πως ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί από το πίσω μέρος του ματιού του. Έκανε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τον καρκίνο στο μάτι».

Ο σύζυγος της, Bob, είναι στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειας τους. Μαζί έχουν ένα ακόμη γιο, τον 3χρονο Dylan.

«Είπα ακόμα και ότι είμαι χαρούμενη που συνέβη σε μένα. Ήταν πολύ χειρότερο όταν έμαθα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο ο Noah. Είναι φριχτό να σκεφτώ τι θα περάσει το μωρό μου σε αυτή τη θεραπεία» κατέληξε.

star