ΤΡΟΜΕΡΟ: Ιερέας ψέκασε με 380 λίτρα αγιασμού πιστούς από αεροπλάνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ιερέας ευλόγησε τους πιστούς ψεκάζοντάς τους με αγιασμό από αεροπλάνο

- Η Επισκοπή της περιοχής σκοπεύει να το καθιερώσει σε ετήσιο θεσμό

Κι αν δεν μπορεί να φτάσει ο πιστός στην Εκκλησία, θα πάει η Εκκλησία στον πιστό, έστω και δια αεροψεκασμού. Αυτό λογικά σκέφτηκε ένας καθολικός ιερέας στη Λουιζιάνα, ο οποίος επιστράτευσε ένα μικρό αεροσκάφος για να ψεκάσει με αγιασμό μια ολόκληρη αγροτική κοινότητα της πόλης, την περιοχή «Cow Island».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Independent, ο ιερέας ευλόγησε με περίπου 380 λίτρα αγιασμού τους πιστούς της κοινότητας, ψεκάζοντάς τους από ένα αεροπλάνο που χρησιμοποιείται για ψεκασμούς καλλιεργειών.

Η ιδέα του… μαζικού αεροψεκασμού με αγιασμό προτάθηκε από έναν ντόπιο του Cow Island, ο οποίος είναι και ιεραπόστολος στο Οχάιο, όπως ανέφερε η καθολική μητρόπολη Lafayette στο Facebook.

Προτού ο ιερέας ευλογήσει τους πίστούς από το αεροπλάνο, ευλόγισε το νερό της περιοχής. Σύμφωνα με τον ιερέα που πραγματοποίησε τον πρωτότυπο αγιασμό, μπόρεσε με αυτό τον τρόπο να ευλογήσει περισσότερο κόσμο και μέρη, σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Fr. Matthew Barzare and parishioners of St. Anne Church in Cow Island enlisted the help of a cropduster pilot to bless...

Gepostet von Diocese of Lafayette am Sonntag, 22. Dezember 2019