ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 8χρονη ζήτησε για δώρο Χριστουγέννων.. τροφή για τα αδέσποτα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συγκινεί η πρωτοβουλία 8χρονης στην Ουάσινγκτον

- Ζήτησε αντί για δώρο Χριστουγέννων τροφή για τα αδέσποτα 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η 8χρονη Landyn Wadsworth, αντί για να αγοράσει παιχνίδια τα Χριστούγεννα διέθεσε τα χρήματα που μάζεψε σε τροφές για το τοπικό καταφύγιο ζώων 

Η Alisha, μητέρα της Landyn, ανέφερε ότι οι δωρεές ξεκίνησαν το 2016. Η Landyn που ζει στην πόλη Πάσκο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, επισκέφτηκε το τοπικό καταφύγιο για να βρει ένα νέο κατοικίδιο και, σύμφωνα με το δίκτυο keprtv.com, ένιωσε στενοχώρια όταν διαπίστωσε πως τόσα ζώα δεν έχουν οικογένειες για να περάσουν μαζί τους τα Χριστούγεννα. Πλέον, κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, η Landyn συγκεντρώνει χρήματα, και αντί για να αγοράσει παιχνίδια αγοράζει τροφή, κουβέρτες και λιχουδιές για τα ζώα του καταφυγίου.

Landyn's wish for Christmas was food donations for the shelter and it looks like her wish came true!! We are so grateful for your kindness and I'm sure the dogs and cats are too!!

Gepostet von Tri-Cities Animal Shelter & Control Services am Dienstag, 24. Dezember 2019

Φέτος, η Landyn κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 272 κιλά ζωοτροφών. Σύμφωνα με τη μητέρα της έχει ήδη ξεκινήσει να μαζεύει χρήματα για τη δωρεά της επόμενης χρονιάς. Με μήνυμα του, το καταφύγιο ευχαρίστησε την 8χρονη. «Είμαστε ευγνώμονες για την καλοσύνη σου, οι γάτες μας και τα σκυλιά μας επίσης».