ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 17χρονος έκανε 2 χρόνια οικονομία για να αγοράσει ηλεκτρονικό αμαξίδιο σε φίλο του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η δύναμη της φιλίας όλα τα νικά! 

Μαθητής δώρισε στον κολλητό του ένα ηλεκτρονικό αμαξίδιο

Εκατοντάδες μαθητές και καθηγητές του λυκείου Caddo Hills στο Αρκάνσας των ΗΠΑ έγιναν μάρτυρες ενος συγκινητικού γεγονότος. Ένας 17χρονος μαθητής δώρισε στον κολλητό του ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο. Τα χρήματα τα μάζευε ο ιδιος επί δυο ολόκληρα χρόνια.

Ο Τάνερ Ουίλσον θέλοντας να βοηθήσει τον κολλητό φίλο του τον Μπράντον Κουάλς επί δυο χρόνια έβαζε στην άκρη μέρος από το χαρτζιλίκι του. Επιπλέον έβαζε στην άκρη μέρος των χρημάτων από διάφορες δουλειες που έπιανε. Ο φίλος του αναγκαζόταν να κινεί με τα χέρια του το καροτσάκι σε κάθε του μετακίνηση από και προς το σχολείο και αυτή ηταν η κινητήρια δύναμη που χρειάστηκε ο Τάνερ για να κάνει αυτή την κίνηση για να διευκολύνει την ζωή του φίλου του.

Η συγκινητική πρωτοβουλία του έφηβου μαθητή θαυμασμό στα social media. Για την αγορά του αμαξιδίου απαιτήθηκε και η γενναιόδωρη συνεισφορά των γονιών του αλλά κι αρκετών ακόμα συμμαθητών του.

Μάλιστα, η διεύθυνση του σχολείου όπου φοιτούν οι δύο φίλοι, δημοσιοποίησε την τεράστια πρωτοβουλία του μαθητή, αναφέροντας πως αντίστοιχες κινήσεις αποτελούν τρανό παράδειγμα αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς κι ευαισθησίας.