Ανάπηρη μαθήτρια δεν χάνει τις εκδρομές χάρη στον δάσκαλό της που τη μεταφέρει στην πλάτη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H 10χρονη Ryan γεννήθηκε με δισχιδή ράχη. Αυτό συμβαίνει, όταν η σπονδυλική στήλη του μωρού δεν αναπτύσσεται φυσιολογικά μέσα στη μήτρα και χωρίζεται στα δύο.

Παρόλο που με χειρουργείο μπορεί να κλείσει το κενό, πολλά παιδιά παραλύουν καθώς αυτή η ιδιομορφία επηρεάζει το νευρικό τους σύστημα.

Η μικρή Ryan εξαιτίας της συγκεκριμένης πάθησης δεν μπορεί να περπατήσει και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Το παιδί, εκτός των άλλων, χάνει πολλές σχολικές εκδρομές και κυρίως εξορμήσεις στη φύση.

Η τελευταία εκδρομή έγινε σε ένα απολιθωμένο δάσος του Οχάιο και όλα έδειχναν πως η Ryan δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει. Όμως ο δάσκαλός της αποφάσισε να την κρατήσει στην πλάτη του σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής προκειμένου η μικρή να μην χάσει αυτή την εμπειρία.

«Είναι ευλογία για μας το γεγονός ότι ένα ολόκληρο σχολείο φροντίζει ώστε το παιδί μου να μη νιώθει ποτέ απομονωμένο», είπε η μητέρα συγκινημένη.


«Είναι ευλογία για μας το γεγονός ότι ένα ολόκληρο σχολείο φροντίζει ώστε το παιδί μου να μη νιώθει ποτέ απομονωμένο», είπε η μητέρα συγκινημένη. Δείτε παρακάτω την ιστορία ενός ζευγαριού που αυτός είναι τετραπληγικός και αυτή αρτιμελής: