ΣΟΚ: Μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το 20 μηνών παιδί της για μία .. σπασμένη τηλεόραση!

Μητέρα στην Αμερική χτύπησε και έστειλε παιδί της στο νοσοκομείο για μια.. σπασμένη τηλεόραση

– Το παιδί πέθανε δύο μέρες αργότερα 

Φρίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες, με τη σύλληψη μιας 20χρονης, η οποία κατηγορείται πως βασάνισε μέχρι θανάτου το ηλικίας 20 μηνών αγοράκι της.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, όταν το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσκομείο βαριά τραυματισμένο, ωστόσο δυο ημέρες μετά έχασε τη μάχη, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 20χρονης Rhionna Nichols, στην οποία αποδόθηκαν οι κατηγορίες της μέχρι θανάτου κακοποίησης, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο παρουσιάζουν την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία ήταν το παιδί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η νεαρή μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστηρίο τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 20 Δεκεμβρίου. Η ίδια αρνείται σε πρώτη φάση τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως το παιδί έπαιζε με τα καλώδια της τηλεόρασης, με συνέπεια η συσκευή να πέσει και να το πλακώσει.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του αγοριού, ωστόσο μέλη της οικογένειας, που δεν κατονομάζονται, αναφέρουν πως η μητέρα εκνευρίστηκε όταν το παιδί προκάλεσε βλάβη στην τηλεόρασή της και «απάντησε», τραυματίζοντάς το σοβαρά.