Xριστουγεννιάτικη διαφήμιση έγινε viral λόγω του μόλις 2 ετών πρωταγωνιστή της (BINTEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι περισσότερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που κατακλύζουν την περίοδο αυτή το διαδίκτυο, έχουν ως στόχο να συγκινήσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό μέρες που είναι.

Ορισμένες το καταφέρνουν και με το παραπάνω καθώς φροντίζουν το μήνυμα που θέλουν να περάσουν να το «ντύνουν» με μια όμορφη ιστορία.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral μια διαφήμιση ενός καταστήματος μιας μικρής πόλης της Ουαλίας. Πρωταγωνιστής είναι ο μόλις δύο ετών Arthur Jones και έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.

Η ιστορία εξελίσσεται ως εξής: Ο μικρός Arthur σηκώνεται το πρωί, ετοιμάζεται και πηγαίνει να ανοίξει το κατάστημά του. Σκουπίζει, καθαρίζει, εξυπηρετεί τον κόσμο, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όταν έρχεται η ώρα να φύγει, κλείνει τα φώτα και βγαίνοντας παίρνει χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αλλά πια είναι ενήλικας!

Από τη στιγμή που προβλήθηκε τα σχόλια των χρηστών ήταν εγκωμιαστικά ενώ τα views αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Και να σκεφτεί κανείς ότι το γύρισμα κράτησε μια μέρα, κόστισε περίπου 100 λίρες και δημιουργοί του ήταν ο μπαμπάς του Arthur, Tom Jones με τον φίλο του Josh Holdaway.

Το μήνυμα της διαφήμισης είναι «Γίνε παιδί αυτά τα Χριστούγεννα»