Το πρώτο ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας άνοιξε στην Florida !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα ξενοδοχείο τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Ένα ξενοδοχείο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο. Το Seminole Hard Rock Hollywood Hotel βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Φλόριντα και, όπως μπορείς να διαπιστώσεις από τις φωτογραφίες, απεικονίζει μια τεράστια κιθάρα.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Αυτό το ξενοδοχείο δημιουργεί μια ξεχωριστή εικόνα στον ορίζοντα της πόλης του Χόλιγουντ. Το πρώτο ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας στον κόσμο φτάνει τα 140 μέτρα σε ύψος και αποτίει φόρο τιμής στη μουσική κληρονομιά του brand. To ξενοδοχείο έχει πάρει το άτυπο όνομά -τι άλλο;- The Guitar Hotel, διαθέτει 638 δωμάτια και σουίτες που είναι εξοπλισμένα με υαλότουβλα και τζάμια από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Το ξενοδοχείο - που κόστισε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια - διαθέτει επίσης μια πισίνα 13,5 στρεμμάτων (που σε μέγεθος ισοδυναμεί με 9 γήπεδα ποδοσφαίρου) και μια λιμνοθάλασσα όπου οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν,να κάνουν καγιάκ ή κουπί με βάρκα. Ο χώρος διασκέδασης «Hard Rock Live» έχει χωρητικότητα 7000 θεατών και θα φιλοξενήσει απονομές βραβείων, A-List συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και τηλεοπτικά προγράμματα σε εθνικό επίπεδο. Μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει συναυλίες της Alicia Keys, του Sting, του dj Tiesto κ.α

Το καζίνο το οποίο διαθέτει έχει 3.000 (!!!) κουλοχέρηδες, αίθουσα πόκερ 46 τραπεζιών, 193 τραπέζια παιχνιδιών και 30 (ναι, πραγματικά) μπαρ, σαλόνια και εστιατόρια. Επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ένα εμπορικό κέντρο και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Αυτά τα λίγα!

Δες το ξενοδοχείο...