Όταν δάκρυσε ο Obama… (BINTEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χρειάστηκαν μερικά μόνο λεπτά και η παθιασμένη φωνή της 73χρονης πλέον Aretha Franklin κατάφερε να «σπάσει» τον Αμερικανό πρόεδρο, με τα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του.
 
Στη βραδιά των 38ων βραβείων Kennedy φέτος, η Aretha Franklin δεν ήταν στο τραπέζι των τιμώμενων, παρ’ όλα αυτά όμως ήταν το πρόσωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας τους πάντες να υποκλιθούν για ακόμα μια φορά στην καθηλωτική της φωνή. Η εκδήλωση που έγινε στις αρχές του μήνα, προβλήθηκε μόλις χθες το βράδυ από το CBS και τα βραβεία δόθηκαν στους George Lukas, Rita Moreno, Cicely Tyson, Seiji Ozawa και η τραγουδίστρια και συνθέτης Carole King, τραγούδια της οποίας παρουσίασε σε ένα medley η Aretha. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισής της, η ντίβα της soul κέρδισε την προσοχή του κοινού μιας και ήταν από τις σπάνιες φορές που η ίδια καθόταν στο πιάνο συνοδεύοντας τη δική της φωνή. Το “You Make Me Feel (like a natural woman) ξεκίνησε και μερικά λεπτά αργότερα ήταν όλοι όρθιοι να χειροκροτούν ασταμάτητα μια φωνή που ο χρόνος δε φαίνεται να μπορεί να νικήσει. 

Στο video που ακολουθεί, φαίνεται καθαρά ο πρόεδρος Obama να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της εμφάνισης της Aretha Franklin, που ακόμα και στα 73 καταφέρνει ότι και μισό αιώνα νωρίτερα. Να συγκλονίζει. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
 
 
[iframe width="834" height="469" src="https://www.youtube.com/embed/5RIgeu-6Jcs" frameborder="0" allowfullscreen ]