Πατέρας χτυπάει το παιδί του για να περπατήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας χτυπάει το παιδί του: Αναστάτωση έχει προκαλέσει το βίντεο ενός Παλαιστίνιου που χαστουκίζει τη μικρή του κόρη για να μάθει να περπατάει.

Πατέρας χτυπάει το παιδί του: Αναστάτωση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας Παλαιστίνιος πατέρας να χαστουκίζει την μικρή του κόρη για να… μάθει να περπατάει. Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται να κακοποιεί και με άλλους τρόπους την μικρή σηκώνοντάς την από ύψος και αφήνοντάς την να πέσει κάτω. Η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβε τον Παλαιστίνιο, ύστερα από τη δημοσιοποίηση που του βίντεο που προκάλεσε σοκ και κατακραυγή. Ο Παλαιστίνιος που ακούει στο όνομα Γουσίφ Αλκουτάι υποστηρίζει ότι το βίντεο είναι παλαιό και δηλώνει μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του αυτή.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο για να δείξει ότι η κόρη του είναι καλά. «Προσπάθησα να της μάθω να περπατάει και τώρα με τη χάρη του Θεού περπατάει μόνη της» ακούγεται να λέει. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Αλκουτάι είναι 40 ετών, συνελήφθη στην περιοχή της Καζαμπλάνκα, νότια του Ριάντ και έχει συνολικά τέσσερα παιδιά για τα οποία έχει ήδη υπάρξει μέριμνα για την προστασία τους. Το βίντεο που τον δείχνει να χαστουκίζει την μικρή, κάνει το γύρο του Διαδικτύου.