Αποφάσισαν να παντρευτούν… Παρασκευή και 13 και συνέβησαν τα απίστευτα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι που λένε πως αν κάτι ξεκινήσει στραβά, έτσι και θα συνεχίσει. Αυτά τα παιδιά, ας πούμε αποφάσισαν να παντρευτούν Παρασκευή και 13 και έκαναν όλες τις προκαταλήψεις, που θέλουν τη μέρα ως την πιο γρουσούζικη, να επιβεβαιωθούν.
Η γκαντεμιά τους φυσικά ξεκίνησε κάποιες μέρες πριν από τον γάμο όταν η τέντα που είχε στηθεί για να φιλοξενήσει τη δεξίωση στον κήπο της μαμάς της νύφης, κατέρρευσε καταστρέφοντας έτσι όλες τις ετοιμασίες, τα τραπέζια, τα ποτήρια, τα πιάτα.

Η 19χρονη Michelle Moore και ο 24χρονος αγαπημένος της Daniel Joyce όμως δεν πτοήθηκαν από το περιστατικό και βρήκαν άλλον χώρο για το γλέντι του γάμου στο George Edwards Hall στο Cefn Mawr.

Η τελετή του γάμου μπορεί να πήγε καλά όμως τα παρατράγουδα και η γκαντεμιά είχαν και συνέχεια.
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η 4χρονη ανιψιά της Michelle έπαθε αλλεργικό σοκ πιθανώς από σπρέι που είχε ξεκαστεί στα λουλούδια και αναγκάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο αφού είχε βγάλει ήδη εξανθήματα και είχε πρηστεί!

Σαν να μην έφταναν αυτά και αφού το γλέντι τους συνεχιζόταν μετά το περιστατικό της μικρής, ένας ενισχυτής πήρε φωτιά χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να εκκενωθεί ο χώρος…
Άμα δε σε θέλει ρε παιδί μου η μέρα, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα!

Πηγή: nassosblog