Χριστούγεννα: Άη Βασίλης λιώνει το Facebook μιλώντας σε παιδί με αυτισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόκειται για έναν από τους χιλιάδες “Αγιοβασίληδες” που περιμένουν με ανοιχτή αγκαλιά τα μικρά παιδιά, για να τα κάνουν να νιώσουν λίγο πιο βαθιά τα Χριστούγεννα. Αυτό που είδε και κατέγραψε, όμως, η μητέρα του παιδιού, Naomi Johnson, με το κινητό της τηλέφωνο, όταν ο γιος της έφτασε στην αγκαλιά του “Άη Βασίλη” είναι μοναδικό.

Όπως περιέγραψε η μητέρα με ανάρτησή της στο Facebook τα πράγματα έγιναν ως εξής: ο Landon πήγε στον Άγιο Βασίλη μόνος του, για να του πει ότι πάσχει από αυτισμό και πως γι' αυτό πρέπει να τον βάλει στην λίστα με τα “κακά” παιδιά για τα Χριστούγεννα.

Τότε ο “Άγιος Βασίλης”, κάθισε δίπλα στον μικρό, του κράτησε τα χέρια και άρχισε να τα τρίβει απαλά και τον ρώτησε αν τον ενοχλούσε τον μικρό ότι είχε αυτισμό. Ο μικρός Landon απάντησε “ναι” και τότε ο “Άγιος Βασίλης” του είπε ότι δεν πρέπει να τον πειράζει. Του είπε ότι μερικές φορές θα έχει προβλήματα στο σχολείο και πως κάποια παιδιά και μεγαλύτεροι ίσως να μην τον καταλαβαίνουν κάποιες στιγμές, αλλά πως αυτό δεν τον κάνει “κακό” παιδί. Του είπε να μην ανησυχεί και πως είναι ένα πολύ καλό παιδί.

{youtube}SeFBGgjvXIE{/youtube}

iatropedia.gr