ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έγκυος νύφη πέθανε λίγο πριν το γάμο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που συνέβη στην Βραζιλία, με ένα ζευγάρι να ζει μια απίστευτη τραγωδία λίγα λεπτά πριν παντρευτεί.

Η Jessica Guedes, ήταν έξι μηνών έγκυος. Κατά την μεταφορά της προς την εκκλησία, όπου την περίμενε ο σύντροφός της, Flavio Goncalvez, η άτυχη γυναίκα ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η οικογένειά της ανέφερε πως δεν ένιωθε καλά πριν την τελετή, παραπονούμενη για ελαφρά ζαλάδα και πόνους στην πλάτη, ωστόσο όλοι το απέδωσαν στο άγχος της γυναίκας.

Ο Flavio δεν είχε την παραμικρή ιδέα του τι συνέβαινε όσο εκείνος περίμενε την σύντροφό του. Η ώρα περνούσε και η Jessica δεν εμφανιζόταν και αυτό επειδή είχε διακομιστεί σε κλινική του Σάο Πάουλο.

Οι γιατροί αποφάσισαν να την βάλουν στην αίθουσα τοκετού, με την μικρή Sophia να έρχεται πρόωρα στον κόσμο, ζυγίζοντας μόλις 930 γραμμάρια, ενώ θα παραμείνει για τουλάχιστον δυο μήνες στην εντατική νεογνών.

Λίγο αργότερα, η Jessica μπήκε σε μηχανική υποστήριξη και δυστυχώς κατέληξε...

«Ανησύχησα ενώ περίμενα την γυναίκα μου και δεν εμφανιζόταν. Ένας ξάδερφός της έτρεξε και μου το είπε. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε», δήλωσε συντετριμμένος ο Flavio στο περιοδικό Crescer.