Ζευγάρι αγόρασε αυτοκίνητο σε έναν άγνωστο για να μην περπατάει 2,5 ώρες για τη δουλειά του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα ζευγάρι δεν άντεχε στην ιδέα πως ένας άνδρας περπατάει 2,5 ώρες για να πάει στη δουλειά του και έτσι χωρίς πολύ σκέψη αλλά με μεγάλη ανθρωπιά και σεβασμό είπαν να του κάνουν μία μεγάλη έκπληξη .

Του αγόρασαν ένα αυτοκίνητο !

Είναι από αυτές τις ιστορίες που λες υπάρχει ελπίδα.

Μία μέρα αυτό το ζευγάρι προθυμοποιήθηκε να γυρίσει τον ηλικιωμένο κύριο σπίτι του. Γυρνούσε από τη δουλειά του, πράγμα το οποίο κάνει κάθε μέρα, και τους εξήγησε πως χρειάζεται να περπατάει 2,5 ώρες για να να καταφέρει να φτάσει σε αυτή.

Το ζευγάρι απορημένο τον ρώτησε γιατί δεν έχει ένα αυτοκίνητο να εξυπηρετείτε όμως ο ηλικιωμένος τους εξήγησε ότι η οικονομική δυνατότητα δεν του το επιτρέπει.

Όσο οι δύο νέοι σκεφτόταν τον άνθρωπο αυτόν τόσο πείσμωναν ότι πρέπει κάτι να κάνουν.

Η σκέψη ότι ο ηλικιωμένος περπατούσε κάθε μέρα 5 ώρες για να πάει και να γυρίσει από την δουλειά του τους τρέλαινε. Ακόμη και με βροχές και χιόνια.

Έτσι, τα δύο νεαρά παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, τόσο από τις οικονομίες τους, όσο από δωρεές 30 ανθρώπων. Για να κάνουν τη ζωή του αγνώστου αυτού κυρίου καλύτερη.

Πήγαν στο σπίτι του με το νέο αυτοκίνητο κι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και να τους αγκαλιάζει. Πλέον, θα χρειάζεται μόνο 25 λεπτά για να πάει στη δουλειά του!

Ένα παράδειγμα για όλο τον κόσμο αυτό το ζευγάρι!