ΣΟΚ: Τα τελευταία λόγια του βομβιστή του Μπατακλάν στην αδερφή του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονιστική είναι η συνέντευξη της αδερφής ενός από τους τρεις καμικάζι που αιματοκύλησαν το Μπατακλάν . Η Άννα Αμιμούρ μίλησε στο CNN και ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε πως ο αδελφός της έγινε δολοφόνος.

Ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει πως αδερφός της είναι ένας από τους Τζιχαντιστές που σκόρπισαν τον θάνατο στο Μπατακλάν , αφού όπως λέει δεν περίμενε ποτέ πως ο μικρός της Σάμι, θα γινόταν δολοφόνος.

«Ήταν καλός άνθρωπος . Ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Ντροπαλός. Μπορούσες να στηριχτείς πάνω του. Ήταν γενναιόδωρος. Καλός άνθρωπος. Κάποιος που του άρεσε να γελά και να λέει αστεία», είπε.

Η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν και της είπε ότι έχει πολλά στο μυαλό του.

«“Θα σου τηλεφωνήσω πολύ σύντομα . Δώσε φιλιά σε όλους και στη γάτα μου”, μου είπε», δήλωσε στο CNN η Άννα.

Ο Σάμι Αμιμούρ δούλευε ως οδηγός λεωφορείου. Είχε μία φυσιολογική ζωή, όμως όλα άλλαξαν όταν άρχισε να μπαίνει σε ισλαμιστικούς ιστότοπους.

«Έρχονταν και του έλεγαν συνεχώς να πηγαίνει πιο τακτικά στο κήρυγμα στο τζαμί .Ότι θα έπρεπε να είναι πιο πιστός στο Ισλάμ. Έπειτα, τον οδήγησαν σε τζαμιά με ακραίους Ισλαμιστές», αποκάλυψε η νεαρή γυναίκα.

Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη και όπως λένε θα έκαναν τα πάντα για να γυρίσουν το χρόνο πίσω.

«Λυπούμαστε γιατί δεν το θέλαμε αυτό. Κατανοούμε τον πόνο που νιώθετε και τίποτα δεν θα φέρει πίσω τους δικούς σας ανθρώπους ό, τι και να πούμε εμείς», είπε στη συνέντευξή της η αδελφή του βομβιστή.

Πηγή: star.gr

br