ΣΟΚ: Νέο “Stade de France” το… Ανόβερο! Τι συμβαίνει στην Γερμανία αυτή την ώρα…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η τρομοκρατία σκεπάζει ξανά το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας ύποπτης βαλίτσας που εντοπίστηκε στο γήπεδο του Ανόβερου, οι Αρχές ζήτησαν τη ματαίωση του φιλικού αγώνα της Γερμανίας με την Ολλανδία. 

Τη σκιά της στο ποδόσφαιρο ρίχνει και πάλι η τρομοκρατία. Μετά τις τραγικές επιθέσεις στο Παρίσι (κάποιες εκ των οποίων στόχευαν και στο «Stade De France» όπου διεξαγόταν το Γαλλία-Γερμανία) ο φόβος σκέπασε και το επόμενο παιχνίδι των «πάντσερ». 

Παρόλο λοιπόν που ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν απόψε την Ολλανδία (σ’ ένα φιλικό μάλιστα όπου θα έδινε το «παρών» η Άνγκελα Μέρκελ και αρκετοί υπουργοί) μια ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε στο στάδιο του Ανόβερου οδήγησε στην απόφαση ματαίωσης του αγώνα. 

Διότι οι Αρχές δέχθηκαν αρχικά να προσέλθει ο κόσμος στην «HDI-Arena», παρόλο που είχε βρεθεί η βαλίτσα, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησαν για λόγους ασφαλείας να εκκενωθεί το στάδιο και να μην γίνει το ματς. 

Κάτι που τελικά συνέβη, με τον κόσμο ν’ αποχωρεί και την Αστυνομία να εξετάζει, χωρίς ν’ αναλαμβάνει οποιοδήποτε ρίσκο, τη σπουδαιότητα του περιστατικού και αν επρόκειτο για σχεδιαζόμενη επίθεση.