Σοκαριστικό: Νταντά τρομοκρατεί βρέφος (Βίντεο)


Σοκ προκαλεί η βιαιότητα με την οποία φερόταν μια νταντάσε ένα βρέφος 11 μηνών.  Η κάμερα την έπιασε να πετά με δύναμη στον αέρα και να στριφογυρίζει με μανία το βρέφος, ενώ εκείνη από την πλευρά της υποστήριξε πως το έκανε για να κοιμήσει το μωρό.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Η μητέρα του παιδιού,Chen, παρατήρησε ότι η νταντά συμπεριφερόταν περίεργα και φώναζε στην κόρη της. Όπως ήταν φυσικό ανησύχησε για την ασφάλεια της κόρης της επειδή δεν έτρωγε το φαγητό της και αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κρυφή κάμερα.

Την νταντά είχε προσλάβει μέσω ενός πρακτορείου η πεθερά της 29χρονης Chen για να προσέχει το μωρό, καθώς το ζευγάρι εργαζόταν πολλές ώρες την ημέρα. Η νταντά απολύθηκε ενώ η μητέρα ανέβασε το βίντεο στο Youtube για να προειδοποιήσει και άλλους γονείς που πιθανόν να έχουν προσλάβει μια επικίνδυνη νταντά και να μην το γνωρίζουν. 

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Πηγή: enikos.gr

[iframe allowfullscreen frameborder=»0″ width=»698″ height=»573″ scrolling=»no» id=»molvideoplayer» title=»MailOnline Embed Player» src=»http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1228533.html» ]