ΤΡΟΜΟΣ στον αέρα: Συντριβή αεροπλάνου στην προσγείωση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πανικός για τους επιβάτες και το πλήρωμα πτήσης αεροσκάφους που συνετρίβη κατά την προσγείωσή του στη νότια Αφρική. Ο πιλότος τους ενημέρωσε λίγο πριν την προσγείωση πως το αριστερό σύστημα είχε χαλάσει.

Ο Warren Mann, επιβάτης της πτήσης, δήλωσε στο Traveller24, πως είδε σπινθήρες από την αριστερή πλευρά του Boeing 737 καθώς το αεροπλάνο "έξυνε" όλο τον διάδρομο στο Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo στο Γιοχάνσεμπουργκ. Στον διάδρομο είχαν σπεύσει σωστικά συνεργεία σε περίπτωση πυρκαγιάς, με τους 94 επιβάτες να βγαίνουν από σκάλα έκτακτης ανάγκης.

Η Comair επιβεβαίωσε πως η πτήση BA6234 από το Port Elizabeth με 6 μέλη πλήρωμα και 94 επιβάτες είχε πρόβλημα κατά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo.

"Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν με ασφάλεια χωρίς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο κτίριο του τερματικού σταθμού και εξυπηρετούνται από το προσωπικό της εταιρείας. Το αεροσκάφος εκτελούσε τις τυποποιημένες διαδικασίες προσγείωσης όταν το πλήρωμα παρατήρησε μια ασυνήθιστη δόνηση που ακολουθήθηκε από την κατάρρευση του αριστερού συστήματος προσγείωσης. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέβησαν άμεσα στο σημείο και βοήθησαν τους επιβάτες και το πλήρωμα να αποβιβαστούν με ασφάλεια".