Γονείς παράτησαν το μωρό τους γιατί ήταν άσχημο (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να είναι μόλις δύο εβδομάδων αλλά η ζωή τής έδειξε το σκληρό της πρόσωπο από την αρχή.

Ένα κοριτσάκι από την Ινδία εγκαταλείφθηκε από τους γονείς της εξαιτίας μίας σπάνιας δερματικής πάθησης που το αφήνει γεμάτο ρυτίδες...

Το μικροσκοπικό κορίτσι φρόντιζε ο παππούς της ο οποίος την τάιζε γάλα με το κουτάλι μέχρι να μπορέσει να τη μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο.

Γεννήθηκε στο έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ζύγιζε μόλις 800 γραμμάρια και οι γιατροί λένε ότι τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά της θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα μίας ενδομήτριας καθυστέρησης της ανάπτυξης (IUGR) ή κάποιας χρωμοσωμικής ανωμαλίας.

Η 25χρονη μητέρα της λέγεται ότι αρνήθηκε να ταΐσει το παιδί εξαιτίας της παράξενης εμφάνισης της και δεν την έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια αντιμετώπιση είχε και από τον πατέρα.

Ο παππούς του βρέφους, την έφερε στο νοσοκομείο στη Βομβάη, περίπου 138 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό όπου γεννήθηκε λόγω ασθένειας.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων στο νοσοκομείο για την δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην εγγονή μου.

"Είναι πραγματικά απογοητευτικό ότι ακόμα και οι γονείς της την είχαν απορρίψει, αλλά θα κάνω ότι χρειαστεί για να τη σώσω".

Ο παππούς ο οποίος εργάζεται ως εργάτης, είπε ότι ο γιος του και η σύζυγός του περίμεναν ένα υγιές παιδί αλλά έπαθαν σοκ όταν είδαν ότι το νεογέννητο μωρό τους γεννήθηκε με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: