ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 13χρονη αυτοκτόνησε μετά την τιμωρία του πατέρα της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια 13χρονη από την Τακόμα των ΗΠΑ αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή, αφότου ο πατέρας της για να την τιμωρήσει… την κούρεψε!

Η ανήλικη μαθήτρια πήγε σε κεντρική γέφυρα της πόλης και έκανε βουτιά θανάτου. Αν και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ακόμη ζωντανή, μια μέρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Λίγες μέρες πριν η Ίζαμπελ Λαχαμάνα βάλει τέλος στη ζωή της, με αυτό τον τραγικό τρόπο, ο πατέρας της Τζεφ, την είχε τιμωρήσει, κόβοντας τα μαλλιά της, για κάποια πράξη της, η οποία, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή!

Εκείνος της έκοψε τα μαλλιά για να την συνετίσει και κατέγραψε σε βίντεο την σκηνή ενώ κάποιος άλλος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Παρόλο που η τοπική κοινωνία θεωρεί ότι το προσβλητικό για την μαθήτρια βίντεο, που τώρα έχει κατέβει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την «έσπρωξε» στην αυτοκτονία, η αστυνομία, που ακόμα διεξάγει έρευνα για το θλιβερό περιστατικό, θεωρεί ότι την ανήλικη απασχολούσαν κι άλλα προβλήματα.

Πάντως, ο θάνατος της μαθήτριας έχει προκαλέσει συζητήσεις στο διαδίκτυο, για το αν θα πρέπει οι γονείς να τιμωρούν τα παιδιά τους και αν αυτό θα πρέπει να γίνεται σε «δημόσια θέα».