Γυναίκα 210 κιλών πληρώνεται από τους άντρες ένα σκασμό λεφτά για να την βλέπουν να τρώει και να κουνάει την κοιλιά της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια γυναίκα που ζυγίζει 210 ολόκληρα κιλά, βγάζει πολλά λεφτά με το να “χλαπακιάζει” 10.000 θερμίδες ημερησίως μπροστά στην κάμερα, αφού πολλοί είναι αυτοί που την πληρώνουν αδρά για να την παρακολουθήσουν να “καταβροχθίζει” διάφορα παχυντικά φαγητά και γλυκά.

Η 25χρονη Amanda Faye, η οποία ζει στη Νότια Καλιφόρνια, έχει γίνει διάσημη στους άντρες που έχουν ως ερωτικό φετίχ να βλέπουν παχύσαρκες γυναίκες να καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες φαγητού.

Όμως, η Amanda δεν το κάνει μόνο για διασκέδαση, αλλά χρεώνει τους θαυμαστές της, οι οποίοι πληρώνουν αδρά για ένα βίντεό της που τη δείχνει να “κατεβάζει” αναψυκτικά με χωνί και να λικνίζει τα πάχη της.

“Βγάζω βίντεο την ώρα που τρώω τεράστιες ποσότητες φαγητού, βίντεο που πίνω αναψυκτικά με χωνί και γενικά, βίντεο στα οποία παίζω με την κοιλιά μου.”

Ο σύντροφος της Amanda τη θαυμάζει για το πάχος της και την υποστηρίζει 100% σε ό, τι κάνει.

Στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να χάσει κάποια κιλά, όμως γρήγορα συνειδητοποίησε ότι «το πάχος την κάνει ευτυχισμένη, σωματικά και σεξουαλικά» – παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

“Τα αρνητικά σχόλια τα ακούω σε όλη μου τη ζωή, τώρα τα εκλαμβάνω ως αστεία,” δήλωσε η Amanda.

“Στην αρχή ήμουν ντροπαλή, αλλά μόλις γνώρισα ανθρώπους που τους αρέσουν οι παχύσαρκες γυναίκες, άρχισα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου.”

Στο Instagram της, η Amanda έχει 50.000 ακόλουθους που περιμένουν πώς και πώς το κάθε της βίντεο.

Αν και δεν επιθυμεί να πει το μηνιαίο εισόδημά της, η Amanda αποκάλυψε ότι βγάζει τα περισσότερα χρήματά της μέσω πληρωμένων προωθητικών ενεργειών στο Instagram.

“Ένας άντρας με πλήρωσε για να φάω 13 αχλάδια και πιω το γάλα μιας καρύδας ενώ ήμουν μισόγυμνη στην κάμερα.”

Η Amanda  καταναλώνει περίπου 4.000 θερμίδες την ημέρα, όμως αυτές μπορεί να γίνουν 10.000, ανάλογα με το τι θα της ζητήσει ο πελάτης να φάει.

“Η δουλειά μου είναι δημιουργική και χάρη στους θαυμαστές μου μπορώ να διατηρήσω το σώμα μου σ’ αυτά τα κιλά.”

“Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται άσχημα με το βάρος της. Το παν είναι να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να είναι αληθινή.”

“Το κάθε σώμα είναι όμορφο, είτε έχει τριχωτά πόδια, είτε πλαδαρή κοιλιά ή χαλαρό στήθος.”

Τι να πεις… Γούστα είναι αυτά!