Πατέρας «σακάτεψε στο ξύλο» το γιο του με την ηλεκτρική σκούπα και τον άφησε σε κώμα επειδή δεν έκανε τα μαθήματά του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα αγόρι έξι ετών βρίσκεται σε κώμα αφότου ο πατέρας του τον ξυλοκόπησε με ηλεκτρική σκούπα επειδή δεν έκανε τα μαθήματά του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα, τον Mehmet Ali Y., στην πόλη Iskenderun της Τουρκίας.

Ο άντρας κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε το μικρό Mertcan Y., με το μεταλλικό κοντάρι μιας ηλεκτρικής σκούπας επειδή δεν είχε κάνει τα μαθήματά του.

Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο αφότου βρήκαν το αγόρι ασυνείδητο μετά τον ξυλοδαρμό του.

Ο 6χρονος μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του Iskenderun, όπου νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και το πρόσωπό του.

Ο Mertcan βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μηχανική υποστήριξη και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και έχει συλλάβει τον Mehmet Ali Y.

Η μητέρα του αγοριού και πρώην σύζυγος του δράστη, Gulistan O., δήλωσε: “Ήρθα στο νοσοκομείο μόλις άκουσα τι συνέβη και είδα τον γιο μου γεμάτο μώλωπες. Τον είχε κτυπήσει με το μεταλλικό κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας επειδή δεν είχε κάνει τα μαθήματά του.”

“Ο γιος μου θα πεθάνει. Με έδερνε κι εμένα κάθε μέρα. Γι’ αυτό το λόγο χωρίσαμε.”

Η μητέρα του Mehmet Ali Y, η Halide O., δήλωσε: “Ο γιος μου με χτυπούσε κάθε μέρα. Είχα κάνει καταγγελία εναντίον του, αλλά απείλησε να με σκοτώσει, γι’ αυτό την απέσυρα.”

διαφορετικό