Παιδόφιλος σκότωσε τη σύντροφό του για να βιάσει ανενόχλητος την 2 ετών κόρη της. Αφού το βίασε, σκότωσε και το παιδί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άνδρας που δολοφόνησε την σύντροφό του για να επιτεθεί σεξουαλικά στην 2 ετών κόρη της, κρατούσε ένα ημερολόγιο στο οποίο ανέλυε τη λίστα των βιασμών του.

Ο 43χρονος Daniel James Holdom, δολοφόνησε την 20χρονη Karlie Pearce-Stevenson και την κόρη της, Khandalyce Pearce, τον Δεκέμβριο του 2008.

Ωστόσο, η υπόθεση άνοιξε ξανά την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας επειδή παραδόθηκε στην αστυνομία ένα ημερολόγιο του Holdom’s.

Ανάμεσα σε μια σοκαριστική λίστα με τα ονόματα και τις ηλικίες των παιδιών που βίασε υπήρχαν οι λέξεις «συγκατάθεση» και «βιασμός». Η Khandalyce ήταν στη λίστα, με το «βιασμό» δίπλα στο όνομά της.

Ο εισαγγελέας Mark Tedeschi  δήλωσε ότι ήταν «πολύ πιθανό» η Khandalyce να ήταν ακόμα ζωντανή όταν τη φίμωσε και μαγνητοσκόπησε το βιασμό της, σύμφωνα με το The Daily Telegraph.

“Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της Khandalyce παραμένουν άγνωστες, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τελευταίες στιγμές της πρέπει να ήταν τρομακτικές,”είπε ο εισαγγελέας.

“Η δολοφονία της Karlie ήταν υποκινούμενη από διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι και η πρόσβαση στη νεαρή κόρη της Khandalyce, για την οποία ο δράστης είχε ήδη δείξει σεξουαλικό ενδιαφέρον.”

Τα σώματα της μητέρας και της κόρης, τα οποία είχαν βρεθεί σε απόσταση 1200 χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας τους, δεν ταυτοποιήθηκαν μέχρι το 2015.

Σε έναν αυτοκινητόδρομο στη Νότια Αυστραλία, ο σκελετός της Khandalyce βρέθηκε σε μια βαλίτσα με ένα πετσετάκι πιάτων στο στόμα της.

Ο Holdom αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την οικογένεια του θύματος στην ακρόαση της Παρασκευής.

“Ξυπνάω από τους εφιάλτες και με τον φόβο ότι θα βγεις από τη φυλακή μετά απ’ όσα έκανες,” δήλωσε ο πατέρας της Karlie, Bruce Pearce.

“Η μόνη ερώτηση που θέλω να μου απαντήσεις είναι απλή – Γιατί;”

“Για σένα θα ήθελα τη θανατική ποινή, αλλά ακόμη και αυτό δεν θα μου αρκούσε.”

Η μητέρα της κας Pearce-Stevenson, η Colleen Povey, διαγνώστηκε με καρκίνο το 2008 και πέθανε τον Φεβρουάριο του 2012.

“Η τελευταία διακριτή φράση της ήταν… Η Karlie και Khandles είναι εδώ;” είπε ο πατριός της Karlie, ο Scott Povey.

“Κρατούσα το χέρι της όταν πέθανε και ήξερα ότι η Karlie δεν θα ερχόταν…”

διαφορετικό