Αγόρι που έπασχε από καρκίνο πέθανε στα χέρια της μητέρας του ζητώντας της συγγνώμη που θα «φύγει»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 5χρονο αγόρι με καρκίνο πέθανε στα χέρια της μητέρας του αφότου της ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία που πέρασε η οικογένειά του.

Οι γιατροί του μικρού Charlie Proctor, ο οποίος διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου του ήπατος το 2016, του είπαν τον προηγούμενο μήνα πως είχε μόνο λίγες μέρες ζωής.

Οι γονείς του, η Amber Schofield και ο Ben Proctor, προσπάθησαν απεγνωσμένα να μαζέψουν αρκετά χρήματα για να τον μεταφέρουν στην Αμερική – αλλά κατόρθωσαν να μαζέψουν τα μισά από τα 870 χιλιάδες ευρώ που χρειάζονταν.

Το χαμόγελό του ράγισε τις καρδιές του κόσμου από τότε που η μητέρα του άρχισε να μιλάει δημόσια για την κατάσταση του γιου της.

Ο 5χρονος πέθανε στα χέρια της μητέρας του το Σάββατο το βράδυ, αφότου πρώτα της είπε: «Μαμά λυπάμαι πολύ γι ‘αυτό».

Η κ. Schofield, από το Accrington στο Lancashire, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού αγοριού της με φτερά αγγέλου για να ανακοινώσει τον τραγικό θάνατό του στους χιλιάδες ανθρώπους που παρακολούθησαν την ιστορία της το Σαββατοκύριακο – συμπεριλαμβανομένης της διάσημης popstar, Pink.

“Χθες το βράδυ στις 23:14 ο καλύτερος φίλος μου, ο κόσμος μου, ο Charlie, άφησε την τελευταία του πνοή,” είπε η κα Schofield.

“Έφυγε ενώ ήταν στην αγκαλιά μου. Ο κόσμος έχει χάσει ένα απίστευτο μικρό αγόρι. Ο Charlie μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μαμά.”

“Γιε μου, είσαι όχι μόνο η μεγαλύτερη έμπνευσή μας, αλλά και μια μεγάλη έμπνευση για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.”

“Τώρα ήρθε η ώρα να πετάξεις ψηλά. Είμαι τόσο υπερήφανη για σένα.”

“Το πάλεψες τόσο σκληρά. Το μωρό μου, πονάω τόσο πολύ. Θα σε αγαπώ για πάντα.”

Ο έρανος για τη συγκέντρωση χρημάτων για το παιδί απέσπασε ακόμη και την προσοχή της Αμερικανίδας popstar Pink, η οποία μοιράστηκε την ιστορία της οικογένειας στους 5,1 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Αλλά το ταξίδι τους στο Οχάιο των ΗΠΑ για μεταμόσχευση θα κόστιζε σχεδόν 1 εκατομμύριο, κάτι το οποίο η οικογένεια δεν ήταν σε θέση να μαζέψει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

“Ο καρκίνος είναι το παιχνίδι ενός πλούσιου ανθρώπου. Όσο περισσότερα χρήματα έχεις, τόσο πιο πιθανό είναι να ζήσει το παιδί σου. Είναι τώρα αυτό δίκαιο;”

“Αν ήμασταν πλούσιοι το παιδί μου μπορεί να είχε σωθεί. Η κακή οικονομική μας κατάσταση με έκανε να αισθάνομαι τόσο ανήμπορη.”

“Καθώς περνούσαν οι μέρες, η κατάστασή του επιδεινωνόταν όλο και περισσότερο. Αυτό που έβλεπα δεν έμοιαζε με τον Charlie.”

“Ήταν το πιο χαριτωμένο μωρό! Θέλω όλοι να θυμούνται τον Charlie όπως ήταν. Δυνατός και χαρούμενος, γκρινιάρης και αστείος…”

“Μου λείπει… Μου λείπει και πονάω πολύ.”

“Μου λείπει το χαμόγελό του, το οποίο θα βλέπω μόνο στις φωτογραφίες. Πότε θα ακούσω ξανά τον Charlie να γελάει;;”

“Κρατήστε τα μωρά σας σφιχτά και αγκαλιάστε τα και τα φιλήστε τα δυνατά. Δεν συνειδητοποιείς πόσο τυχερός είσαι. Όλοι θεωρούμε τη ζωή ως δεδομένη, όμως δεν είναι. Η κάθε μέρα μας είναι μοναδική.”

διαφορετικό