Νεπάλ: Τρομακτικό βίντεο με ορειβάτες να προσπαθούν να ξεφύγουν από τον θάνατο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χιλιάδες τρομοκρατημένοι κάτοικοι του Νεπάλ κουλουριάστηκαν κάτω από σκηνές και αναζήτησαν λίγα από τα ελάχιστα διαθέσιμα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα, ενώ οι αρχές πασχίζουν να προσφέρουν βοήθεια στους χιλιάδες τραυματίες και άστεγους.

Η αστυνομία του Νεπάλ έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα έναν νεότερο απολογισμό, σύμφωνα με τον οποίο οι νεκροί εξαιτίας του σεισμού είναι τουλάχιστον 3.218 και οι τραυματίες 6.538.

Ο σεισμός των 7,8 βαθμών είναι ο χειρότερος που έχει πλήξει το Νεπάλ από το 1934, όταν είχαν χάσει τη ζωή τους 8.500 άνθρωποι. Εξάλλου 66 άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στην Ινδία και τουλάχιστον 20 στο Θιβέτ, σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει το βίντεο με ορειβάτες που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή τους από τη χιονοστιβάδα στο Όρος Έβερεστ.

Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε το μικρός κράτος, προκάλεσε το σχηματισμό χιονοστιβάδας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τουλάχιστον δέκα ορειβάτες ενώ υπάρχει αδιευκρίνιστος αριθμός αγνοουμένων και τραυματιών.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: parapolitika.gr

[iframe frameborder="0" width="698" height="503" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1178655.html" ]