Το συγκλονιστικό μήνυμα πιλότου της Germanwings πριν από την πτήση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονιστικό είναι το κείμενο που έγραψε μια επιβάτης λίγες ημέρες μετά την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις!

Το αεροσκάφος της Germanwings ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το Αμβούργο στην Κολωνία και όπως ήταν φυσικό όλοι οι επιβαίνοντες είχαν στο μυαλό τους την συντριβή του Airbus με τους 150 νεκρούς.

Μια γυναίκα μπήκε στο αεροπλάνο και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν με ένα κείμενό της στο facebook!

Τα συναισθήματα όλων των επιβατών ήταν ανάμεικτα παραδέχεται στο μήνυμά της. Όμως ο πιλότος βοήθησε και εκείνη και όλους τους υπόλοιπους να περιορίσουν κάπως τον τρόμο τους.

Τους μίλησε όχι σαν πιλότος προς τους επιβάτες του αεροπλάνου αλλά ως άνθρωπο προς άνθρωπο. Τους είπε πως κι εκείνος έχει οικογένεια, το ίδιο και το πλήρωμα και πως θα έκανε τα πάντα για να φτάσουν καλά στον προορισμό τους.

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα:

«Χτες το πρωί στις 8.40 με ανάμεικτα συναισθήματα επιβιβάστηκα σε αεροσκάφος της Germanwings στην πτήση Αμβούργο - Κολωνία. Μετά, ο πιλότος όχι μόνο χαιρέτησε δια χειραψίας έναν-έναν τους επιβάτες, αλλά έβγαλε και έναν σύντομο λόγο, όντας στον διάδρομο και όχι από την καμπίνα. Μίλησε για την τραγωδία που χτύπησε το πλήρωμα...

Μετέφερε τα ανάμεικτα αισθήματα των μελών του πληρώματος, όλοι τους όμως ήταν οικειοθελώς εκεί. Όπως είπε ο πιλότος, και εκείνος έχει οικογένεια, όπως και τα άλλα μέλη του πληρώματος... Καθησύχασε τους επιβάτες ότι θα έκανε ότι περνούσε από τα χέρια του για να βρεθούν όλοι και πάλι στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων.

Έμεινε για λίγο σιωπηλός, και όλοι οι επιβάτες τον χειροκρότησαν. Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον πιλότο. Γιατί κατάλαβε τι είχαν όλοι στο βάθος του μυαλού τους.

Και γιατί έκανε ότι μπορούσε για αισθανθούμε ευχάριστα στην διάρκεια της πτήσης μας».