Το σπαρακτικό τελευταίο μήνυμα που έγραψε στο Facebook μία 13χρονη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Μισώ να νιώθω ότι δεν είμαι ποτέ αρκετά καλή», έγραφε το τελευταίο μήνυμα που κοινοποίησε στο λογαριασμό της στο Facebook η 13χρονη Amanda Moroney. Λίγο μετά η έφηβη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Η νεαρή μαθήτρια από το Dunbartonshire της Σκωτίας, ήταν ένα «ήσυχο, αγαπητό κορίτσι», όπως λέει η δασκάλα της. Στο σχολείο ήταν μάλιστα αρκετά δημοφιλής και πάντα περιτριγυρισμένη από φίλες και φίλους της, σύμφωνα με το περιβάλλον της.

Το περασμένο Σάββατο η Moroney ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook ένα μήνυμα απελπισίας και λίγο αργότερα έβαλε δυστυχώς τέλος στη ζωή της. Οι αρχές δεν ανακοίνωσαν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, επιβεβαίωσαν ωστόσο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Συντετριμμένη η αδελφή της Louise έγραψε ένα μήνυμα στο Facebook: «Αδελφή μου ήσουν αρκετά καλή για χιλιάδες άτομα και μακάρι να μπορούσες να δεις τώρα πόσος κόσμος σε αγαπάει, αλλά είναι αργά πριγκίπισσα».

Στο λογαριασμό της στο Facebook η 13χρονη είχε δημοσιεύσει και στις 18 Φεβρουαρίου ένα σχόλιο το οποίο φανέρωνε τις σκέψεις της να αυτοκτονήσει.