Φρικαλέοι Τζιχαντιστές: Έβαλαν μάνα να φάει το νεκρό σώμα του γιού της και το διασκέδαζαν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τις φρικιαστικές πράξεις των τζιχαντιστών, καθώς και βίντεο έχουν κυκλοφορήσει με τις πράξεις τους. Η εξιστόρηση όμως, αυτού του περιστατικού από τον Βρετανό Γιαρίρ Αμπντούλα, ο οποίος πήγε να πολεμήσει εναντίον τους… ξεπερνά κάθε όριο φρίκης.

Ο Αμπντούλα, λοιπόν, αποφάσισε να πάει στο Ιράκ και να πολεμήσει εναντίον των τζιχαντιστών, όταν έμαθε ότι αυτοί είχαν βρεθεί σε απόσταση 6 μιλίων από το χωριό του στο Κουρδιστάν και απειλούσαν να απαγάγουν και να θάψουν ανθρώπους ζωντανούς, αν δεν παραδίνονταν.

Καθώς βρέθηκε στο Ιράκ, συνάντησε μια ηλικιωμένη γυναίκα, κουρδικής καταγωγής, η οποία του παραδέχτηκε ότι οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους, την έβαλαν να φάει τον γιο της, τον οποίο είχαν αιχμαλωτίσει στη Μοσούλη και έπειτα τον δολοφόνησαν!

«Ήταν αποφασισμένη να βρει τον γιο της και πήγε στην έδρα των τζιχαντιστών, απαιτώντας να τον δει. Οι τζιχαντιστές της είπαν να καθίσει επειδή είχε ταξιδέψει πολύ και ότι θα έπρεπε να φάει κάτι προτού τον συναντήσει. Της έδωσαν κρέας, ρύζι και σούπα. Μόλις τέλειωσε το γεύμα και ζήτησε να τον δει, της είπαν γελώντας πως μόλις τον έφαγε! Τον είχαν σκοτώσει και ψιλοκόψει και της σέρβιραν το σώμα του νεκρού γιου της» περιγράφει ο ίδιος, ο οποίος έχει επιστρέψει στο Γιορκσάιρ, αλλά επιθυμεί να συνεχίσει τη μάχη του κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου.