ΣΟΚ: Οικογένεια σκηνοθέτησε την απαγωγή του 6χρονου παιδιού της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια απίστευτη ιστορία οικογενειακής φρίκης στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών ήρθε στο φως.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει στην ηλεκτρονική του έκδοση το βρετανικό δίκτυο BBC, μητέρα, θεία και γιαγιά σκηνοθέτησαν την ψεύτικη απαγωγή του εξάχρονου αγοριού τους, επειδή θεωρούσαν πως ήταν πολύ καλός κι ευγενικός με τους ξένους.

Η θεία του αγοριού, Ντενίς Κρούτιλ, φέρεται να ζήτησε από έναν συνάδελφό της, τον Νέιθαν Φάιεροβντ, να τη βοηθήσει να φοβίσουν τον ανιψιό της.

Έτσι, ο Φάιεροβντ παρέσυρε το αγόρι μέσα στο αυτοκίνητό του, αφότου εκείνο έφυγε από το σχολείο και αφού του έκλεισε τα μάτια με ένα μπουφάν για να μην βλέπει, τον οδήγησε στο υπόγειο του σπιτιού του, απειλώντας τον πως δεν θα ξαναδεί ποτέ τη μητέρα του και πως θα τον καρφώσει στον τοίχο του υπογείου.

Μάλιστα, ο Φάιεροβντ φέρεται να απείλησε το παιδάκι και με όπλο και του έδεσε τα χέρια και τα πόδια, όσο εκείνο πλάνταζε στο κλάμα.

Στη συνέχεια, κι ενώ το αγοράκι εξακολουθούσε να έχει καλυμμένα τα μάτια του, κατέβηκε στο υπόγειο και η θεία του και του κατέβασε το παντελόνι του, απειλώντας τον πως θα τον πουλούσαν σαν σκλάβο του σεξ.

snipimagejpg

Τελικά, μετά την «απαγωγή-νουθεσία», η οποία έγινε με τη συγκατάθεση της μητέρας του Ελίζαμπεθ Ηαπ και της γιαγιάς του Ρόουζ Μπριούερ, η οικογένεια έλυσε το παιδάκι και του έκανε κήρυγμα για τους ξένους.

Το παιδί φέρεται την επόμενη ημέρα να είπε στο σχολείο τι του συνέβη, με αποτέλεσμα η δασκάλα του να καλέσει την πρόνοια και την αστυνομία.

Οταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν στις 6 Φεβρουαρίου τους εμπλεκόμενους, έμειναν έκπληκτοι, γιατί καμία από τις τρεις γυναίκες δεν έδειχνε να θεωρεί πως έκανε κάτι κακό. «Τα μέλη της οικογένειας είπαν στους αστυνομικούς ότι ο πρωταρχικός τους σκοπός ήταν να παιδαγωγήσουν το θύμα και δεν ένιωθαν ότι έκαναν κάτι κακό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του τοπικού σερίφη.