Το διαδίκτυο έδωσε το αμαρτωλό παρελθόν ενός ιερέα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άλλους το διαδίκτυο τους βοηθάει και άλλους τους καταστρέφει! Το δεύτερο συνέβει σ΄ έναν ιερέα, στο Πουέρτο Ρίκο, που για κακή του τύχη, στο φως της δημοσιότητας μέσω του «διαβολικού» ίντερνετ βγήκε το αμαρτωλό παρελθόν του.

Πιστοί του πάστορα Jose Santiago, με έκπληξη είδαν τον ιερωμένο να συμμετάσχει σε γκέι ερωτικές ταινίες όταν αυτές ανέβηκαν σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Ο 33χρονος ιερέας, που πλέον είναι παντρεμένος με γυναίκα, απολογήθηκε λέγοντας ότι όντως στο παρελθόν ήταν γκέι και συμμετείχε στη βιομηχανία του πορνό αλλά όλα αυτά τελείωσαν όταν δέχτηκε το κάλεσμα από το Θεό, περίπου πριν από επτά χρόνια.

«Εκείνες τις ημέρες ήμουν γκέι και συμμετείχα σε ομοφυλοφιλικές δραστηριότης, αλλά με άγγιξε ο Θεό. Ο Θεός με μεταμόρφωσε, μου έδωσε γυναίκα που με αγαπάει και δέχεται το παρελθόν μου», είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν έχω δει τις ταινίες εδώ και πολλά χρόνια και δεν λαμβάνω πλέον χρήματα γι αυτές. Ήταν μέρος μιας ζωής που τελείωσε». Όπως μάλιστα συμπλήρωσε, «όλοι έχουμε κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε…».