Σκληρές εικόνες. Ταύρος ξεριζώνει το σκαλπ μονόφθαλμου ταυρομάχου – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκάρουν οι εικόνες του φριχτού τραυματισμού του 45χρονου ταυρομάχου Juan Jose Padilla.

Ο Ισπανός ταυρομάχος φαίνεται κάποια στιγμή να χάνει τον βηματισμό του. Τότε ο ταύρος επιτέθηκε στον matador και του ξερίζωσε το σκαλπ μπροστά σε εκατοντάδες θεατές στο Averalo, στη βόρεια Ισπανία.

Στο τρομακτικό βίντεο φαίνεται ο Juan Jose Padilla να προσπαθεί να κρατήσει το κομμάτι από το σκαλπ του ενώ είναι πεσμένος στην αρένα. Αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να απομακρύνουν τον ταύρο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην Avila όπου και οι γιατροί απέκλεισαν οποιαδήποτε εγκεφαλική βλάβη.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Σεβίλλη για να συνεχίσει την ανάρρωσή του. Οι γιατροί δήλωσαν ότι ο 45χρονος Padilla ήταν εξαιρετικά τυχερός που έζησε. Αποκάλυψαν ότι είχε τις αισθήσεις του ενώ οι γιατροί του έκαναν σχεδόν 40 ράμματα για την τρομακτική πληγή των 20 εκατοστών.


Ήθελε μόνο να πάρει τη γυναίκα του

Μοναδική του ανησυχία ήταν να βρει ένα τηλέφωνο και να πάρει τη σύζυγό του. «Πολλά ευχαριστώ σε όλους τους followers για την αγάπη και την αποδεδειγμένη στήριξή τους. Έχω συγκλονιστεί από τα μηνύματα αγάπης, σεβασμού και ενθάρρυνσης τόσο προς εμένα όσο και προς την οικογένειά μου».

Ευχαρίστησε τους γιατρούς και την ιατρική ομάδα που τον βοήθησε. Αποκάλυψε ότι σκέφτεται ήδη την επιστροφή του στις ταυρομαχίες και ελπίζει να πάρει μέρος στο San Fermin στην Παμπλόνα.

Ο Padilla, γνωστός και ως Ciclón de Jerez, έχασε το αριστερό του μάτι το 2011 στη Σαραγόσα μετά από έναν τρομακτικό τραυματισμό στην αρένα. Το 2001 είχε τραυματιστεί σοβαρά στον λαιμό στην Παμπλόνα. Τα μέλη της ομάδας του φοράνε μπλουζάκια με σύνθημα «ο πόνος είναι τμήμα της δόξας».

Πηγή: Dailymail