“Η κατάσταση της υγείας μου χειροτέρεψε. Δεν μπορώ να επανέλθω” (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Eδώ και τρία χρόνια ζει τον προσωπικό της Γολγοθά. Η κατάσταση της, όμως, τον τελευταίο καιρό επιδεινώθηκε και ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της blog τους θαυμαστές της πως πλέον δεν έχει τη δυνατότητα να γράψει και μάλιστα πως μετά τον Δεκέμβριο, δεν μπορεί να επανέλθει.

Ο λόγος για την Υοlanda Foster, η οποία υποφέρει από προχωρημένη βορρελίωση ή αλλιώς «νόσο του Lyme». Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills».

«Αν και το γράψιμο είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα, δυστυχώς έχω χάσει πλέον την ικανότητα να γράφω. Τουλάχιστον με έξυπνο τρόπο. Οι περισσότεροι από εσάς, γνωρίζετε πως εδώ και τρία χρόνια δίνω μάχη με την βορελλίωση. Πέρασα έναν χρόνο για να μάθω την διάγνωση, και άλλα δυο για να βρω τη θεραπεία. Πέρασα από τα συμβατικά αντιβιοτικά, σε ο,τι πιο εξειδικευμένο φάρμακο υπάρχει. Δυστυχώς, το μόνο που κατάφερα ήταν να γιατρευτώ κατά 60%. Τον Δεκέμβριο η κατάσταση μου χειροτέρεψε και έκτοτε δεν μπορώ να επανέλθω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: «Πλέον δεν μπορώ να γράψω ή να διαβάσω. Ούτε καν τηλεόραση δεν μπορώ να δω, αφού μου είναι δύσκολο να επεξεργαστώ τις πληροφορίες που λαμβάνω».

1wr