Πυροβόλησε τον άντρα της επειδή νόμισε ότι ήταν… κλέφτης!


Μια 27χρονη γυναίκα στη Βόρεια Καρολίνα πυροβόλησε στο στήθος τον σύζυγό της μέσα από την πόρτα του δωματίου της, όταν άκουσε θόρυβο, ενώ πίστευε ότι εκείνος βρισκόταν στη δουλειά του – Ο άντρας θέλησε να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, αλλά βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ο 28χρονος στρατιώτης Zia Segule από τη Βόρεια Καρολίνα γύρισε νωρίτερα το πρωί από τη δουλειά στο σπίτι και θέλησε να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στην 27χρονη σύζυγό του Tiffany πηγαίνοντάς της το πρωινό στο κρεβάτι.

Ο νεαρός άντρας υπήρξε όμως άτυχος καθώς δεν υπολόγισε τον συναγερμό του σπιτιού του τον οποίο είχε ενεργοποιήσει η σύζυγός του όταν αυτός απουσίαζε. Ο Segule προχώρησε με τον δίσκο του πρωινού προς το δωμάτιο της συζύγου του, αλλά η γυναίκα μόλις άκουσε τον συναγερμό να χτυπά άρπαξε ένα όπλο και πυροβόλησε τον ανυποψίαστο άντρα πίσω από την κλειστή πόρτα.

Ο άντρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ιατρικό κέντρο του Cape Fear Valley και αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του δηλώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία ανέκρινε την 27χρονη Tifffany, η οποία δήλωσε ότι πέρασε τον σύζυγό της για κλέφτη καθώς στην γειτονιά τους το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις.

Ένας γείτονας του ζευγαριού, ο Jose Estrella, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας για πολλές διαρρήξεις στην περιοχή τους, στον τηλεοπτικό σταθμό WDTV, αλλά ανέφερε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τόσο εύκολα ένα όπλο, επειδή απλά άκουσε κάποιο θόρυβο…

Πηγή: protothema.gr