Η τελευταία selfie στην πτήση της AirAsia: Τα χαμόγελα πριν από την τραγωδία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χαμογελώντας για μια selfie, οι τέσσερις φίλοι που επέβαιναν στη μοιραία πτήση της AirAsia αγνοούν ότι αυτές θα είναι και οι τελευταίες τους στιγμές.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο 23χρονος Gunawan Syawal με τρεις φίλους του λίγο πριν απογειωθεί το αεροσκάφος που συνετρίβη μία ώρα αργότερα στη Θάλασσα της Ιάβας.

Οι τέσσερις φίλοι χαμογελούν ενώ έχουν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και κάθονται στις θέσεις τους, περιμένοντας να απογειωθεί για Σιγκαπούρη.

Η αδερφή του Yunita Syawal επιβεβαίωσε τους φόβους πως ο αδερφός της βρισκόταν στη μοιραία πτήση όταν ένας φίλος του της προώθησε τη φωτογραφία.

"Με ενημέρωνε πάντα προτού ταξιδέψει οπουδήποτε. Το πιο περίεργο είναι ότι μιλήσαμε την προηγούμενη νύχτα και δεν μου είπε ότι θα πετούσε για Σιγκαπούρη.Για ημέρες διατηρούσαμε την ελπίδα ότι είναι ζωντανός. Υπάρχει ένα κενό στην καρδιά μου, αλλά ελπίζω ότι θα το θεραπεύσει ο χρόνος", σημείωσε.

Μέχρι στιγμής, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης έχουν ανασύρει 37 σορούς, μεταξύ των οποίων και αυτή του 23χρονου Gunawan Syawal.

SELFIE 533 355 1

Πηγή: Dailymail