Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Air Asia

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συντρίμμια που μοιάζουν με πόρτα αεροσκάφους και με μια τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης εντοπίστηκαν σήμερα στη Θάλασσα της Ιάβας στην Ινδονησία, στην περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της AirAsia που χάθηκε μεταξύ Ιάβας και Σιγκαπούρης με 162 επιβαίνοντες νωρίς το πρωί της Κυριακής, ανακοίνωσε σήμερα η πολεμική αεροπορία της Ινδονησίας, ενώ το επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα και η πολιτική αεροπορία.

"Εντοπίσαμε περίπου 10 μεγάλα αντικείμενα και πολλά μικρά αντικείμενα λευκού χρώματος τα οποία δεν μπορέσαμε να φωτογραφίσουμε", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ινδονησιακού στρατού, Αγκους Ντούι Πουτράντο, προσθέτοντας ότι ορισμένα αντικείμενα μοιάζουν με πόρτα αεροσκάφους και τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ινδονησιακό πολεμικό αεροσκάφος εντόπισε κάτι που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, σωσίβιο, αποσκευές, καθώς και συντρίμμια της πτήσης QZ8501.

Την ίδια ώρα, η τηλεόραση της Ινδονησίας έδειξε εικόνες αντικειμένων που επιπλέουν στη Θάλασσα της Ιάβας τα οποία ενδεχομένως να ανήκουν στο αεροσκάφος το οποίο πιθανόν συνετρίβη σε ρηχά νερά ανοικτά των ακτών της Ινδονησίας.

Πηγή: parapolitika.gr