Απίστευτο! Άνδρας αναστήθηκε λίγο πριν τον… αποτεφρώσουν


Υπάρχουν ορισμένες ειδήσεις που είναι αληθινές, αν και θα μπορούσαν να τις βλέπουμε στον κινηματογράφο. Ένας άντρας από την Ινδία, ζωντάνεψε λίγο πριν μπει στην πυρά για αποτέφρωση!

Ο άντρας κείτονταν, υποτίθεται, νεκρός, οι οικείου του τον πενθούσαν δεόντος και εκείνος δεν τους έκανε τη χάρη να τον θάψουν και αναστήθηκε.

Ο εγγονός του ηλικιωμένου Banda Nalwa, ήταν πεπεισμένος ότι ο αγαπημένος του παππούς είχε πεθάνει, όταν τον είδε να καταρρέει, βρισκόμενος σ το κοπάδι με τα βοοειδή.

«Καθώς άρχισε να περπατάει δίπλα στις αγελάδες του, ξαφνικά έπεσε στο έδαφος», είπε ο 26χρονος. «Έτρεξα δίπλα του και δεν είδα κανένα σημάδι ζωής. Δεν είχε παλμό και η καρδιά του έμοιαζε να είχε σταματήσει», συμπλήρωσε σύμφωνα με το Central European News reports. Μάλιστα, ακόμα και ένας γιατρός πιστοποίησε το θάνατο του 72χρονου Deepak Singh.

«Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης τελετής, είδα το σώμα του παππού μου να κινείται», λέει ο Nalwa «νόμιζα αρχικά πως ήταν η φαντασία μου, αλλά μετά άνοιξε τα μάτια του!», συμπληρώνει.

Ευτυχώς η ανάσταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν την αποτέφρωση!