Χαμογελαστά τέρατα. Βαρυποινίτες βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανή 28χρονη

Ανατριχιαστικά πλάνα από το το διαβολικό δίδυμο που σκότωσε 28χρονη και έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο που παράτησαν το πτώμα της.

Ο William McFall και ο Stephen Unwin πόζαραν χαμογελαστοί στην κάμερα μόλις μισή ώρα μετά αφού σκότωσαν την 28χρονη μητέρα δύο παιδιών Quyen Ngoc Nguyen.

Και οι δύο, που έκτιαν ποινές για προηγούμενες δολοφονίες, καταδικάστηκαν για τη δολοφονία της 28χρονης. Η Quyen Ngoc Nguyen έζησε εφιαλτικές στιγμές για τέσσερις ώρες στα χέρια τους.

Τη βίασαν, τη βασάνισαν και την έκαψαν όταν έφτασε στο σπίτι του Unwin στο Shiney Row. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της από τους πυροσβέστες.


Ανατριχιαστική selfie μετά τη δολοφονία

Παρά τη φριχτή φύση της επίθεσης, ο McFall ήταν τόσο αδιάφορος που έβγαλε χαμογελαστός selfie μετά τη δολοφονία. Στην ανατριχιαστική φωτογραφία φαίνεται στη θέση του συνοδηγού καθώς οδηγούσαν για το ταχυδρομείο του Fencehouse. Είχαν πάει για να τραβήξουν χρήματα από τον λογαριασμό του θύματός τους.


Είχαν αρχικά αρνηθεί και οι δύο τη δολοφονία της. Ο Unwin καταδικάστηκε για τη δολοφονία και τον βιασμό της, ενώ ο McFall κρίθηκε ένοχος για δολοφονία αλλά απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού.

Πηγή: Mirror