Η τελευταία επιθυμία του Paul Walker

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πατέρας του ηθοποιού σπάει τη σιωπή του

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο Paul Walker κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche Carrera που οδηγούσε ο κολλητός του φίλος, όταν το αυτοκίνητο έπεσε σε ένα δέντρο με μεγάλη ταχύτητα και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να χάσουν τη ζωή τους.

Ο πατέρας του ηθοποιού μίλησε πρώτη φορά για τον χαμό του γιου του και αποκάλυψε ποια ήταν η επιθυμία του ηθοποιού την οποία δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα.

Εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, ο πρωταγωνιστής του «Fast&Furious» είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ αλλά και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην 15χρονη μοναχοκόρη του Meadow. Αυτά αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 40χρονου αδικοχαμένου ηθοποιού στην «MailOnline»:

paulwalk2 1

«Ο γιος μου είχε κουραστεί και δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε άλλες ταινίες “Fast&Furious”. Αντιθέτως, ήθελε να τα παρατήσει όλα και να αφιερώσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του στην Meadow, ώστε μεγαλώνοντας να εξελιχτεί σε έναν φωτεινό και όμορφο άνθρωπο» λέει ο πατέρας του.

paulwalk3

Εκτός όμως από το Χόλιγουντ, ο 40χρονος σταρ ήθελε να εγκαταλείψει και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

«Ήθελε να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν τόσο περήφανος για την 15χρονη κόρη του, την οποία θεωρούσε πολύ έξυπνη και όμορφη. Για αυτό και ήθελε να είναι εκεί, να την βλέπει να μεγαλώνει. Θα αντάλλαζε όλη τη φήμη του Χόλιγουντ για να είναι με την όρη του και να μπορεί να ζήσει μαζί της μια ήσυχη ζωή. Άλλωστε ο γιος μου ήταν ένας πολύ μετριόφρων άνθρωπος. Δεν τον ένοιαζε η δόξα». 

paulwalk