Βρέθηκε νεκρό γνωστό 26χρονο μοντέλο


Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας –και όχι μόνο-, ο θάνατος κορυφαίου μοντέλου από την Τσεχία.

Για την 26χρονη Κατερίνα Νετόλικα ο λόγος, η οποία βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της από τον αδερφό της.

Δίπλα της, επίσης νεκρά, ήταν τα δυο κατοικίδια σκυλιά της.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο αδερφός της, τηλεφωνούσε και η 26χρονη δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει.

Αποφάσισε λοιπόν να μπουκάρει στο σπίτι της σπάζοντας την πόρτα, όπου και βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.

Η Κατερίνα, τα τελευταία πέντε χρόνια, είχε δεσμό και συζούσε με τον 29χρονο Γιάκουμπ Πετρουτσάλεκ, ο οποίος ήταν παίκτης του χόκεϊ στον πάγο. Ωστόσο την ώρα του θανάτου της, βρισκόταν εκτός χώρας στη Ρωσία για αγώνες.

Ο θάνατος της, έχει συγκλονίσει άπαντες, καθώς η Κατερίνα υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας. Δούλευε στον χώρο τα τελευταία δέκα χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Εκτός από μοντέλο πάντως, υπήρξε και αθλήτρια του kick-boxing, κερδίζοντας τον περασμένο μήνα, το τσέχικο πρωτάθλημα.

Η αιτία του θανάτου της, παραμένει ακόμα άγνωστη. Οι φίλοι της, υποστηρίζουν πως ήταν επιρρεπής στην κατάθλιψη, ενώ είχε ιστορικό αυτοτραυματισμών. Ωστόσο έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας ώστε να εξακριβωθεί τι προκάλεσε το μοιραίο.

Την ίδια στιγμή, οι απόψεις μεταξύ των φίλων της διίστανται. Άλλοι λένε πως ήταν πολύ ευτυχισμένη και μάλλον έπαθε εγκεφαλικό, ωστόσο υπάρχουν και μοντέλα τα οποία συνεργάστηκαν μαζί της στο παρελθόν, τα οποία υποστηρίζουν πως η 26χρονη «ενεργούσε σαν να υπάρχουν μέσα της δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Το ένα λεπτό ήταν εκστατική όλο χαρά, και το άλλο λεπτό έπεφτε σε κατάθλιψη και έβλαπτε τον εαυτό της».

131114194512 2795-287x300