Η ζητιάνα που κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο (Βίντεο)

Η γυναίκα, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, είχε σταθεί στην άκρη του δρόμου και ζητιάνευε μαζί με το παιδί της. Στα χέρια της κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με».

Η πολίτης που τη «συνέλαβε» με το φωτογραφικό της φακό, έβλεπε τη γυναίκα κάθε Σαββατοκύριακο έξω από εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια να παρακαλάει για μια μικρή οικονομική βοήθεια. Όπως λέει η ίδια, είδε πολλούς πολίτες να σταματούν και να δίνουν χρήματα στη γυναίκα που φαινόταν απελπισμένη. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι σταμάτησαν πέντε άνθρωποι σε πέντε λεπτά για να της προσφέρουν βοήθεια.

Η γυναίκα έμεινε άναυδη όταν κάποια ημέρα είδε την έγκυο και το παιδί να μπαίνουν σε ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος της γυναίκας. Φαίνονταν ευτυχισμένοι και γελούσαν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ το παιδί δεν καθόταν πίσω, ούτε ήταν δεμένο με κάποια ζώνη.

Στη συνέχεια η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[iframe frameborder=»0″ width=»698″ height=»503″ scrolling=»no» id=»molvideoplayer» title=»MailOnline Embed Player» src=»http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1134886.html» ]