ΗΠΑ: Αποκεφάλισε τη μάνα του, κλότσαγε το κεφάλι της κι αυτοκτόνησε (VIDEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο άνδρας αποκεφάλισε την γυναίκα στο διαμέρισμά της στο Long Island, των Ηνωμένων Πολιτειών το βράδυ της Τρίτης και την έσυρε στο δρόμο όπου άρχισε να κλοτσά τοκεφάλι της για είκοσι μέτρα πριν πηδήξει στις γραμμές του τραίνου!

Το άψυχο σώμα της γυναίκας, που ήταν περίπου 60 ετών, βρέθηκε έξω από το διαμέρισμά της περίπου στις 8 το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα).

Ένας γείτονας, ο Nick Gordon, είπε πως "κοίταζα έξω από το παράθυρο και είδα το σώμα κάτω στο δρόμο, ενώ το κεφάλι της ήταν στην απέναντι μεριά του δρόμου, κοντά στη γωνία". 

"Υπήρχε αίμα σε όλο το πάτωμα. Μπορείς να δεις κηλίδες αίματος σε όλα τα σκαλιά, σαν κάποιος να τραβούσε το πτώμα" συμπλήρωσε ο γείτονας. 

 
Κάποιοι άλλοι γείτονες νόμιζαν πως το ακέφαλο σώμα στη μέση του δρόμου ήταν μέρος μίας.... φάρσας του Halloween, θεωρία που ανατράπηκε.... με το χειρότερο τρόπο όταν σήκωσαν το κορμί της γυναίκας και κατάλαβαν πως επρόκειαχτο για ένα φρικτό έγκλημα.

Ο άνδρας, 25 λεπτά μετά το φονικό έπεσε στις γραμμές διερχόμενου τραίνου, με το σώμα του να βρίσκεται ένα μίλι μακριά από το διαμέρισμα που έγινε το φονικό!

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα τόσο της γυναίκας όσο και του δράστη, ωστόσο όπως αναφέρει το WNBC, το θύμα ήταν η μητέρα του νεαρού, δίνοντας μία ακόμη τραγική πτυχή στην απίστευτη αυτή υπόθεση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

[iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/wHSnmKYbJIg" frameborder="0" allowfullscreen ]